Skolfakta

Antal: 15

• Mohamed Warsame tidningen Lära

Brobyggaren i Rinkeby

I  nummer 2-2018 av tidningen Lära kan man läsa en intervju med Mohamed Warsame. Mohamed, som är modersmålslärare i somaliska, berättar inte bara om sitt arbete på Knutbyskolan och i Rinkeby utan också om sina tankar om framtiden.

• Tack för dina synpunkter

Tack för dina synpunkter. Det har blivit ett ärende hos oss och ska användas för att utveckla verksamheten.

Vi återkommer med svar om åtgärder inom kort.

Vänligen, rektor

Regler och råd vid sjukdom

Vid feber skall ditt barn vara hemma.

Ge ditt barn en feberfri dag hemma, utan febernedsättande, innan återgång till skolan.

• Teckningar som visar glada och ledsna barn.

Förskoleklass

Knutbyskolan har tre förskoleklasser, F-blå, F-grön, F-röd.

• Skolgårdsverksamhet

På rasterna kan barnen låna lekredskap - bollar, hopprep, styltor mm.

I skolgårdsverksamheten arbetar fritidsledare, barnskötare och elevassistenter.

• Två barn går på snöig skolgård.

Skolfakta

Knutbyskolan invigdes 1970 i den då nya förorten Rinkeby i nordvästra Stockholm.

• Elever sitter tillsammans och arbetar med datorer.

Om skolan

Alla elever på Knutbyskolan skall ges förutsättningar att utveckla de förmågor som krävs för att uppnå goda resultat i alla ämnen i enlighet med Lgr 11.